本站獎勵

本站獎勵

為了增加這類的"人氣"
我決定來一個獎勵計劃!

就是你們只要達標成為"梅教使者", 我就會送給你們一個EMAIL 帳號
這可不是一個普通的EMAIL 帳號, 而是用xxx@anita-mui.com 的帳號啊!!!!

你們便可以有一個屬於自己的anita-mui.com EMAIL 了!!

所以, 加油吧!!!!!!!!!!!

謝謝網主啊,我會努力的 嘻嘻

哇,很吸引~~~~
tata果然有創意。。。。
我們也應該多宣傳一下這裡,好像還沒有很多人知道呢,因爲之前在大論壇都還沒有來得及發佈消息就關閉了,很多人應該還不懂~~~

是咯, 我本想在大論壇關閉前公佈網址的........
可惜.........郤突然沒有了

或者可以在芳心薈,一些梅迷的blog裏面叫他們幫忙推介一下。。。

大家達標後, 請用標題"梅教使者達標" 電郵admin@anita-mui.com
寫下
- 你們在梅迷大同盟內的 id
- 自選的EMAIL ID , e.g. xxx@anita-mui.com  
- 想forward 至你們的私人電郵信箱地址

e.g.
- tata
- tata@anita-mui.com
- tata@hotmail.com

讓我們一起加油﹗﹗
大論壇真的關閉不在開??? 真的很失望~

多謝Tata,我地會努力的~~
永遠愛梅艷芳!

達標!!!
開心啊~~~

引用:
原帖由 shermain 於 2009-5-13 13:38 發表
達標!!!
開心啊~~~
恭喜你, 已收到你的EMAIL, 並已處理了!! 你現在可以使用囉!

tata,你嘅意思係我可以開始用shermain@anita-mui.com並且所有郵件都會轉到我原本嘅郵箱?
話是話,唔知要係邊度用,因爲其他嘅都係用舊email註冊。。。

shermain, 係呀, 可以開始用架
你試下自己SEND 去自己個 shermain@anita-mui.com 度, 睇下邊度會收到EMAIL 囉! HAHA

網主,我達標了,請問我應該用email send到哪裡呢?謝謝

剛剛已send了email到admin@anita-mui.com ,請查收,謝謝

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Anita,I'm forever yours faithfully...said by Michelle

呀,我開始計劃緊可以係邊度用,forward番msn&email度用 唔知可唔可以呢?哈哈
Anita,I'm forever yours faithfully...said by Michelle

引用:
原帖由 gladyscheng1992 於 2009-5-14 09:39 發表
網主,我達標了,請問我應該用email send到哪裡呢?謝謝

剛剛已send了email到admin@anita-mui.com ,請查收,謝謝
我收到了, 但係你無寫話FORWARD 去邊個EMAIL 喎~你再SEND EMAIL 話我知啦!
今晚返屋企就會加俾你

引用:
原帖由 tata 於 2009-5-14 14:11 發表

我收到了, 但係你無寫話FORWARD 去邊個EMAIL 喎~你再SEND EMAIL 話我知啦!
今晚返屋企就會加俾你
好的,謝謝tata

I had already sent the second email to the admin.Please check it .Thanks

引用:
原帖由 gladyscheng1992 於 2009-5-14 19:20 發表
I had already sent the second email to the admin.Please check it .Thanks
搞掂了~~ 試試吧! ^_^

引用:
原帖由 tata 於 2009-5-14 19:55 發表

搞掂了~~ 試試吧! ^_^
得左,唔該tata,感激

實在太好了。謝謝 TaTa!